Χρ. Λαμπρόπουλος στη ΔΡΤ 91,5: “Το εργοστάσιο της Παλαιόχουνης δεν θα δεχτεί άλλα σκουπίδια από αυτά που προβλέπει ο σχεδιασμός…” (vid)

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 16:53

Τι είπε στον απολογισμό των δυο ετών που του ζητήθηκε και τι απάντησε στις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές…

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τους δημοσιογράφους Μηνά Αρτόπουλο και Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.Αρχικά ο κ. Λαμπρόπουλος μιλώντας για την πανδημία του κορωνοϊού ζήτησε από όλους τους πολίτες να εμπιστευθούν την επιστήμη και τους ειδικούς και να σπεύσουν να εμβολιαστούν, προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλες ζωές. Παράλληλα μίλησε για την ενίσχυση (με πόρους πολλών εκατομμυρίων ευρώ) του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αλλά και των δομών υγείας όλης της Περιφέρειας από τη νυν Περιφέρεια Αρχή. “Πρωτεύον είναι να μπορέσουμε, να στηρίξουμε τον τομέα της υγείας”, υπογράμμισε, ενώ μίλησε και για την καθ’ ύψος επέκταση του Παναρκαδικού νοσοκομείου (με τρεις ορόφους).

Στην συνέχεια απάντησε στα σχόλια της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, πως κάθε έργο που γίνεται είναι δικό της, μιλώντας μεταξύ άλλων για έργα που ήταν στα συρτάρια για χρόνια, για έργα που εντάχθηκαν το Αύγουστο του 2019 (ένα μήνα πριν αλλάξει η Περιφερειακή Αρχή), για έργα χωρίς πιστώσεις κτλ. Παράλληλα ξεκαθάρισε, πως τα έργα ανήκουν στους πολίτες, στους οποίους άλλωστε απευθύνονται και για τα οποία έχουν πληρώσει φόρους. “Θέλουμε να κάνουμε έργα, που να φέρνουν αποτέλεσμα”, υπογράμμισε.

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε ακόμα για την Γορτυνία και τα έργα που θα γίνουν στην περιοχή για την αντιπλημμυρική της θωράκιση, για τους καθαρισμούς ρεμάτων, για το θέμα των υποδομών, άλλα και για άλλα έργα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης σε έργα που αφορούν στην λίμνη της Τάκας (το αρδευτικό κ.α), στην παράκαμψη των Δολιανών και στο εάν θα προχωρήσει το θέμα της παράκαμψης Τεγέας.

Κλείνοντας μίλησε για την συνεργασία του με τον Δήμο Τρίπολης – χαρακτηρίζοντας την ως άριστη – αλλά και για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους Δήμους της Αρκαδίας, ενώ απάντησε και στο εάν θα δεχτούμε στην Παλαιόχουνη τα σκουπίδια της Καλαμάτας (το ζήτησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας μέχρι να γίνει το εργοστάσιο της περιοχής του). “Το εργοστάσιο της Παλαιόχουνης δεν θα δεχτεί περισσότερα σκουπίδια από αυτά που προβλέπει ο σχεδιασμός . Έχουν συγκεκριμένο όριο και αφορούν συγκεκριμένους Δήμους”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: