Χρ. Στάικος: Eνισχύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Α.Τσίπρα, στις 15 Μαΐου, στέλνουμε ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα αλλαγής (vid)

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 12:21

Οι εκλογές του Προέδρου και των Μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ.
Η διαδικασία των εκλογών περιλαμβάνει ταυτόχρονα δύο ψηφοφορίες σε δύο διαφορετικές κάλπες, μία για την εκλογή του Προέδρου και μία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ .

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αρκαδίας, κος Χρήστος Στάικος, μιλώντας σήμερα στα ΜΜΕ, έκανε αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας και όλης της εκλογικής  διαδικασίας της 15ης Μαίου στην Αρκαδία, καλώντας τα μέλη, τους ψηφοφόρους, και όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες σε συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές, ενισχύοντας και δυναμώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα, και στέλνοντας έτσι -όπως χαρακτηριστικά είπε- ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα αλλαγής . “Η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι η χειρότερη κυβέρνηση στη χειρότερη στιγμή καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί καμία κρίση επαρκώς με αποτέλεσμα να πλήττεται η πλειοψηφία της κοινωνίας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Στάικος τονίζοντας ότι είναι κοινωνική αναγκαιότητα η πολιτική αλλαγή .Τέλος ο κος Στάικος ερωτηθείς για το θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: “Ο Αλέξης Τσίπρας είναι  συνυφασμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα και μπορούμε να ενισχύσουμε και τον ίδιο και το κόμμα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να διαμορφώσουμε μια προοδευτική κυβέρνηση όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο εγγυητής αυτής”.

Ακούστε εδώ τις σχετικές δηλώσεις του κου Χρ. Στάικου και όλες τις λεπτομέρειες  για την εκλογική διαδικασία της 15ης Μαΐου: