Γήπεδο Τεγέας | Χρειάστηκαν 2 χρόνια για να κάνουν τα εγκαίνια! (ph)

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 19:16

Εμείς ξέρουμε να κάνουμε έργα, αυτοί ξέρουν μόνο να τα εγκαινιάζουν… 

Στο τέλος του 2017, μετά από επίσκεψη στο γραφείο μου και στο γραφείο του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, του Αθλητικού Ομίλου Τεγέας,(ΑΟΤ) με τον αείμνηστο Δημήτρη Τσιπιανίτη, τον Παναγιώτη Γιαννιό καθώς και με μέλη του Τεγεατικού Συνδέσμου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας (ΕΠΣΑ), αποδεχθήκαμε το αίτημά τους, με πολύ χαρά, να βελτιώσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του χωμάτινου γηπέδου της Τεγέας. (φωτογραφία από τις μετέπειτα ευχαριστίες μελών του ΑΟΤ). 

Εντάχθηκαν λοιπόν 300 χιλιάδες ευρώ για έργα αποστράγγισης, τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα και περίφραξης.

Έγινε η μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΕ Αρκαδίας , δημοπρατήθηκε το έργο, υπογράψαμε τη σύμβαση και ξεκίνησαν οι εργασίες τον Ιούνιο του 2018 (φωτογραφία).

Τον Οκτώβριο του 2018 (Φωτογραφία) είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες και χρειάστηκαν  χρήματα για τα αποδυτήρια και άλλες συνοδές εργασίες.

Εντάξαμε λοιπόν δύο νέα κονδύλια, ύψους 24.400 το ένα και 35.000 ευρώ το άλλο για να ολοκληρωθεί πλήρως το έργο.

Ξεκίνησαν οι εργασίες το Καλοκαίρι του 2019. Την 1η Σεπτεμβρίου παραδώσαμε στην περιφερειακή αρχή Νίκα  και σήμερα 4 Ιουνίου 2021, μετά από δύο χρόνια,  κατόρθωσαν μόνο να κάνουν τα εγκαίνια. (Φωτογραφίες)

Εγώ χαίρομαι που ένα έργο για την νεολαία της περιοχής και όχι μόνο, παραδόθηκε προς χρήση και αυτή είναι η χαρά του πολιτικού, να βλέπει τους κόπους του να πιάνουν τόπο.

Εμείς άλλωστε ξέρουμε να κάνουμε έργα. Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να τα εγκαινιάζουν…

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας