Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε σχολεία του Δήμου Γορτυνίας (ph)

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 10:38

Ο Δήμος Γορτυνίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Γ. εν’ όψει των επικείμενων Χριστουγέννων, διοργάνωσε χριστουγεννιάτικες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Γορτυνίας στα χωριά Δημητσάνα, Βυτίνα, Βαλτεσινίκο, Λαγκάδια, Νεοχώρι, Κοντοβάζαινα.

Οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν στο χώρο των σχολείων στις 16 και 17 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαδραστικά και μουσικοχορευτικά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές και ζωγραφική στο πρόσωπο. Αποκορύφωμα της δράσης αποτέλεσε η εμφάνιση του Άγιου Βασίλη ο οποίος προσέφερε στα παιδιά αναμνηστικά δώρα από τον Δήμο Γορτυνίας.Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. κ. Πάικος Αναγνωστόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ηλίας Ρέππας, κ.Αθανάσιος Τρυφωνόπουλος, κα.Πένυ Μπέτσα, κ.Βασίλης Παπαγιάννης, κ.Κατής Χρήστος, καθώς και οι τοπικοί πρόεδροι κα. Αγγελική Μπίρη και κ. Φώτης Κατσούλιας.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στα Σχολείο των Τροπαίων(Δημοτικό & Νηπιαγωγείο) και κεράσματα σε όλους τους μαθητές που προσήλθαν στο χριστουγεννιάτικο χωριού του Συλλόγου Γορτυνίας «Ο Λάδωνας» για να κοσμήσουν με χειροποίητα στολίδια τα φυσικά έλατα.