Δ.Φράγκος στη ΔΡΤ: “Πρέπει και οι συνταξιούχοι να πάρουν το δώρο Πάσχα – Στηρίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους” (ήχος)

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 11:02
Φωτο αρχείου

Την αναγκαιότητα να στηριχθούν και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι με την σειρά τους στηρίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, επεσήμανε ο κ.Φράγκος – Πρέπει να στηριχθούν και οι συνταξιούχοι και να πάρουν έστω το δώρο του Πάσχα σαν στήριξη. Και αυτοί στηρίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων…

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε τον πρωί της Πέμπτης ο κ.Δημήτρης Φράγκος πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ.“Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις. Ζητάμε άμεσες προσλήψεις για τα νοσοκομεία μας και τα κέντρα υγείας της περιοχής μας για να καλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν. Ζητάμε ακόμα να στελεχωθούν τα ΕΚΑΒ και να ανοίξουν οι κλειστές ΜΕΘ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Φράγκος, ενώ συμπλήρωσε: “Ψάχνουμε για μάσκες και δεν βρίσκουμε. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Επίσης πρέπει να γίνει έλεγχος στην αγορά για αισχροκέρδεια. Δεν μπορούν να μας ζητούν τρελές τιμές στα σούπερ – μαρκετ για ένα αντισηπτικό”.

Στη συνέχεια τόνισε: “Εμείς δεν διαφωνούμε με τα μέτρα. Σωστά ανακοινώνονται. Πρέπει όμως να είναι διαρκής η στήριξη των 800 ευρώ, για όσο διαρκέσει αυτή η κρίση”.

Παράλληλα ο κ.Φράγκος αναφέρθηκε στο δώρο Πάσχα λέγοντας, πως θα πρέπει να το λάβουν και οι συνταξιούχοι. “Πρέπει και οι συνταξιούχοι να πάρουν έστω το δώρο του Πάσχα σαν στήριξη. Και αυτοί στηρίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά ο κ.Φράγκος ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού νοσοκομείου και όχι μόνο, “Αυτοί οι άνθρωποι βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους. Εκτιμάμε την προσπάθεια που κάνουν όλοι στο Παναρκαδικό νοσοκομείο”, ανέφερε.

Τέλος στέλνοντας ένα μήνυμα στους συνταξιούχους προκειμένου να μην συνωστίζονται στις τράπεζες για τις συντάξεις, είπε΅”Ήδη στείλαμε μήνυμα στους συνταξιουχους να μην συνωστίζονται στις τράπεζες για τις συντάξεις. Τους έχουμε πει να βγάλουν κάρτες για ΑΤΜ για να μην περιμένουν στις ουρές. Είναι ένα κομμάτι του κόσμου που δεν έχει αντιληφθεί το βάθος αυτής της ιστορίας. Πρέπει όλοι να προσέχουν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους. Ψυχραιμία και δύναμη για να το ξεπεράσουμε ολο αυτό”.

Ακούστε την συνέντευξη: