Δ.Καμπόσος στη ΔΡΤ: “Πολύ δύσκολα τα πράγματα στο Άργος”

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 19:49

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για τις εικόνες αποκάλυψης, που άφησε στο πέρασμα του ο “Ζορμπάς”.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Καμπόσο, μας περιέγραψε την εικόνα που επικρατεί μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα, που σημειώθηκαν στην περιοχή. “Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Παλεύουμε σε όλα τα σημεία, για να αποκατασταθούν οι ζημιές. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη Νέα Κίο, γιατί έχει κοπεί το ρεύμα και δεν δουλεύουν οι αντλίες, για να μπορέσουμε, να απομακρύνουμε το νερό. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα”, ανέφερε ο Δήμαρχος, ενώ συμπλήρωσε: “Έχουμε απεγκλωβίσει δέκα ανθρώπους μέχρι στιγμής με την πυροσβεστική και τα συνεργεία του Δήμου. Με τα μικρά μέσα που διαθέτουμε σαν Δήμος, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο”.Σε ερώτηση μας για το εάν έχει χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή, ο κ.Καμπόσος μας ανέφερε, πως δεν έχει καταγραφεί απώλεια ζωής και πως απεύχεται να συμβεί κάτι τέτοιο τις επόμενες δύσκολες ώρες.

Κλείνοντας τόνισε: “Μας έλεγαν, πως ο κυκλώνας θα περάσει ανοιχτά από την περιοχή μας, αλλά εμείς βλέπουμε, πως ο κυκλώνας έχει στρατοπεδεύσει πάνω από το Άργος”.