Δ.Μεγαλόπολης | Συνεχή τα τέστ για κορωνοϊό στους κατοίκους- Ήδη έχουν γίνει 200 (vid)

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 18:12

Συνεχή είναι τα τέστ για κορωνοϊό που γίνονται στο Δήμο Μεγαλόπολης, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων πριν λίγες μέρες.

Ο κ. Χριστογιαννόπουλος ενημέρωσε πως ήδη έχουν γίνει 200 τέστ σε κατοίκους, την Τρίτη και σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, ενώ το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα είναι και αύριο Παρασκευή στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης για να κάνει άλλα 100 τέστ. Όλα τα τέστ είναι αρνητικά, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος.Από τη δική του πλευρά ο Δήμος έχει πάρει όλα τα μέτρα και έχει προβεί σε απολυμάνσεις σχολικών κτιρίων ενώ γενικότερα βρίσκεται σε ετοιμότητα για ό,τι χρειαστεί, ενώ συνιστά ψυχραιμία σε όλους τους κατοίκους, αφού τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο κ. Χριστογιαννόπουλος μιλώντας για τον ιερέα που βρέθηκε θετικός και είχε λειτουργήσει στο χωριό Λυκόχια του Δήμου Μεγαλόπολης, σημείωσε πως από αυτά που γνωρίζει, ο ίδιος ο ιερέας ενημέρωσε τους κατοίκους του χωριού ότι έχει βρεθεί θετικός και ζητήθηκε κατά προτεραιότητα οι κάτοικοι να κάνουν τέστ από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στην Μεγαλόπολη.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ τα τέστ που έκαναν οι κάτοικοι των Λυκοχίων που ήταν στην Εκκλησία που λειτούργησε ο ιερέας είναι αρνητικά.

 

Δείτε τις δηλώσεις του κ.Χριστογιαννόπουλου στο βίντεο.