Δ.Παπαδόπουλος: “Οι ψηφοφόροι του Γ.Δέδε δεν θα συμβάλουν στις επιδιώξεις συγκεκριμένου κόμματος” (vid)

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 15:49

Σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για τον συνδυασμό του Γιώργου Δέδε “Νέοι δρόμοι” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προχώρησε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό στην ΠΕ Αρκαδίας.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε πως “Νομίζω για εμάς πως η τελική αποτίμηση δεν μπορεί παρά να είναι μία αποτίμηση απογοήτευσης, χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν καταλαβαίνουμε πως αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες ευθύνες στις οποίες πρέπει να είμαστε συνεπείς και να τις αντιμετωπίσουμε με καθαρό πνεύμα” και συνέχισε λέγοντας πως “θέλουμε να πιστεύουμε πως η τελική καταγραφή του αποτελέσματος δεν είναι για εμάς αυτή που αντιπροσωπεύει την άποψη των Πελοποννησιών”.Διευκρίνισε πως δεν υπάρχει καμία συνεννόηση με τους διεκδικητές του β’ γύρου και τόνισε πως ο συνδυασμός τους θα διεκδικεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο την συνεννόηση και θα βασίζεται στην επιδίωξη των ευρύτερων συνεργασιών.

Τόνισε πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με παρανοΐσεις που διαχέονται τελευταία και επεσήμανε είναι άλλο πράγμα να μιλάς μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να μιλάς για συνεργασίες.

“Οι ψηφοφόροι του συνδυασμού μας δεν μπορούν παρά να έχουν μία επιλογή. Να μην συμβάλλουν με κανένα τρόπο στις επιδιώξεις συγκεκριμένου κόμματος, που απέχουν από την αυτοδιοικητική βούληση, από την αυτοδιοικητική σκέψη και από τις αυτοδιοικητικές στοχεύσεις που πρέπει να έχουμε ως άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης”.

Και κατέληξε πως “η εκλογή περιφερειακής αρχής στην Πελοπόννησο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για ευρύτερους κομματικούς σχεδιασμούς, αλλά η επιλογή πρέπει να γίνει με αυτοδιοικητικούς όρους και μόνο”

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου.