Δ.Παυλής στη ΔΡΤ: “Δεν βλέπω καμία διάθεση για συνεργασία” (ήχος)

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 11:04

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά», ο οποίος σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης της Τρίτης (24/09).

«Δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας. Το να φέρνουμε θέματα και να λέμε θέλουμε την συναίνεση και ψηφίστε τα δεν σημαίνει τίποτα. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν βλέπω καμία διάθεση για συνεργασία. Να ξεκαθαρίσω πως εγώ δεν ευελπιστούσα σε τίποτα και δεν διεκδικούσα τίποτα», τόνισε απαντώντας στα περί συνεργασιών, ενώ συμπλήρωσε: «Εμείς διαθέτουμε εμπειρία και θέλουμε να εξαργυρωθεί υπέρ της πόλης».Επιπλέον απάντησε στα όσα ακούστηκαν για τους δικηγόρους και τον αποκλεισμό προσώπων. «Ας βγει να πει ο κ.Κωστόγιαννης που ήταν πρόεδρος τόσα χρόνια, πόσες φορές συναντηθήκαμε και τι είπαμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συγκεκριμένη εξειδίκευση για κάποιες υποθέσεις. Δεν μπορεί κανείς να μου κουνάει το δάχτυλο για το θέμα αυτό. Θα ζητήσω να βγουν όλα τα στοιχεία στην δημοσιότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος σχολίασε τις παρεμβάσεις που γίνονται στην πόλη, λέγοντας πως χρειάζεται σοβαρότητα. «Δεν γίνεται να βλέπω υπαλλήλους με ένα μυστρί να κλείνουν τις λακκούβες στην πλατεία Άρεως. Αυτή είναι η παρέμβαση που θα γίνει στην πλατεία; Ένα πράγμα θέλω να πω μόνο, πως δεν χρειάζεται να υπάρχει έπαρση από κάποιους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.