Δ. Σταματόπουλος στη ΔΡΤ: “Κριτής θα είναι ο πολίτης” (video)

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 14:59

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/03) ο αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Σταματόπουλος.

Αρχικά ο κ.Σταματόπουλος μίλησε για τον λαχανόκηπο, λέγοντας πως φέτος δόθηκαν και αγροτεμάχια σε ασθενείς του ψυχιατρείου αλλά και πρόσφυγες (τα οποία όμως δεν χρησιμοποιήθηκαν παρά το αίτημα για την παραχώρηση τους).Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που θα γίνουν στις πληγείσες περιοχές, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Θα αποκατασταθούν όλα μόλις διασφαλίσουμε, πως θα μπορούμε, να πληρώσουμε τους εργολάβους”.

Αναφορικά με την κατάσταση της οδοποιίας στο Δήμο Τρίπολης, δήλωσε: “Την προηγούμενη δεκαετία δεν είχε γίνει κανενα μεγάλο έργο βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας”.

Παράλληλα κάνοντας αυτοκριτική για την πορεία της Δημοτικής Αρχής μέχρι και σήμερα, τόνισε: “Έγιναν πολλές αλλαγές στους νόμους. Επιπλέον μην ξεχνάμε την κρίση αλλά και την έλλειψη μηχανημάτων και προσωπικού στο Δήμο. Γι αυτό το κομμάτι έπρεπε να έχουν προνοήσει όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι”.

Επιπλέον σχολίασε τις βολές που έχει δεχτεί η Δημοτική Αρχή από τον κ.Βόσνο, λέγοντας: “Όταν είσαι αντιδήμαρχος, έχεις την ευθύνη!”

Τέλος ο κ.Σταματόπουλος δήλωσε: “Θα προχωρήσει μεγάλο μέρος των έργων μέχρι τις εκλογές. Σημασία έχει να μπουν τα χρήματα στα ταμεία του Δήμου”, ενώ πρόσθεσε: “Το 60 τοις εκατό του έργου στο Μεγαβούνι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της θητείας μας”.

Δείτε την συνέντευξη: