Δ.Τασιγιαννάκης στη ΔΡΤ 91,5: Να εστιάσει στις υποδομές η Δημοτική Αρχή – Να γίνει ανάπλαση στην πλατεία Κολοκοτρώνη (ήχος)

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 11:08

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δημοτικός σύμβουλος κ.Δημήτρης Τασιγιαννάκης.

Αρχικά μίλησε για τα δυο χρόνια θητείας της Δημοτικής Αρχής Τζιούμη. “Θα ξεκινήσω με τα καλά και θα πω για την πλατεία Συνοικισμού, που έγινε μετά από πολλά χρόνια και είναι κόσμημα για την πόλη μας. Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει και η πλατεία Κολοκοτρώνη”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει να προγραμματιστεί να πέσει πίσσα σε κάποιους δρόμους χωριών – αίτημα κατοίκων των περιοχών στο Πικέρνι, στο Κορύθιο κτλ.Ακόμα μίλησε για τους ποδηλατοδρόμους – εκφράζοντας την άποψη του και για την δημιουργία ποδηλατοδρόμου στην Καλαβρύτων – , ενώ τόνισε πως η Δημοτική Αρχή πρέπει να εστιάσει στο να φτιάξει υποδομές.

Τέλος αναφέρθηκε στην ΔΕΥΑΤ, λέγοντας πως είναι το καλύτερο εργαλείο του Δήμου Τρίπολης και προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: