Δ.Βόρειας Κυνουρίας | Ενημέρωση από το Δήμαρχο και τη Διευθύντρια του ΚΥ Άστρους για τον κορωνοϊό (vid)

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 10:53

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τις δράσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης. Στην συνέντευξη παρούσα ήταν και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους Πηγή Περδικάκη.

Μεταξύ άλλων στην ενημέρωση τονίστηκε πως ο Δήμος είναι δίπλα στο πλευρό των δημοτών σε ό,τι χρειαστούν και ήδη παραχωρήθηκε όχημα για την ενίσχυση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”. Μάλιστα, όπως τόνισε, 70 άτομα έχουν ζητήσει τη συνδρομή του Δήμου για την μεταφορά αγαθών στα σπίτια τους και για άλλες ανάγκες.Συνεχίζονται επίσης οι προληπτικές απολυμάνσεις και η Πολιτική Προστασία του Δήμου είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε ό,τι απαιτηθεί.

Ο κ.Καμπύλης διευκρίνισε πως αν τεθεί ή όχι σε καραντίνα το χωριό Στόλος που παρουσιάστηκε το κρούσμα κορωνοϊού θα το αποφασίσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στην συνέντευξη έγινε αναφορά από την κα.Περδικάκη στην αναστολή λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων καθώς και στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Παύλο (δίπλα στο ΚΥ Άστρους) την 1η Απριλίου.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τη συνέντευξη.

Ενημέρωση από το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας και τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κ. Περδικάκη Πηγή για τις εξελίξεις γύρω από το κορωνοϊό.Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 01/04/2020, στις 19:00, με ότι νεότερο υπάρχει.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να σπάσουμε την αλυσίδα διασποράς του κορωνοϊού.ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ είμαστε εδώ για εσάς.

Gepostet von Γιώργος Καμπύλης – Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας am Freitag, 27. März 2020