Δ.Βόσνος στη ΔΡΤ για Πελοπόννησος ΑΕ: “Να γίνει πλήρης διαχειριστικός έλεγχος, να ξέρουμε όλα τα δεδομένα και μετά να αποφασίσουμε” (ήχος)

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 12:15

Για τη νέα συνάντηση μεταξύ ΠΕΔ και Περιφερειακής Αρχής μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο ο κ.Δημήτρης Βόσνος, μέλος της διοίκησης της ΠΕΔ.

Αρχικά ο κ.Βόσνος αναφέρθηκε στην “κόντρα” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΠΕΔ και την Περιφέρεια για το θέμα της “Πελοπόννησος ΑΕ”. Όπως ανέφερε το θέμα προέκυψε από την ώρα που ο Περιφερειάρχης έκανε έναν δειγματοληπτικό έλεγχο και βγήκε κάποιο έλλειμμα. “Σε αυτή την διαδικασία δεν υπάρχει κλοπή ή διασπάθιση χρημάτων. Οτιδήποτε έλλειμα ή λογιστική διαφορά υπάρχει δεν είναι χρήματα που πήγαν σε κάποια τσέπη. Ο κ.Περιφερειάρχης αποφάσισε όμως να οδηγήσει σε λύση της επιχείρησης και σε αυτό μας βρήκε αντίθετους, γιατί η Πελοπόννησος ΑΕ, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για Δήμους και Περιφέρεια”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Βόσνος.Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα αιτήματα που έθεσε εκ νέου η ΠΕΔ και αφορούσαν στο να παραμείνει η εταιρεία με τα σημερινά δεδομένα – τονίζοντας πως θα γίνει και παρέμβαση μέσω της δικαστικής οδού, για να μην προχωρήσει η λύση της εταιρείας -,  αλλά και να γίνει ένας αναλυτικός διαχειριστικός έλεγχος. “Να γίνει πλήρης διαχειριστικός έλεγχος να ξέρουμε όλα τα δεδομένα και μετά να αποφασίσουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε, πως οποιαδήποτε καθυστέρηση στο ξεκαθάρισμα της κατάστασης υπονομεύει το μέλλον της εταιρείας.

Παράλληλα ο κ.Βόσνος ανέφερε, πως αποσύρθηκε και παγώνει προς το παρόν το θέμα αλλαγής προέδρου στην ΠΕΔ, γιατί προτάθηκε το θέμα του διαλόγου με την Περιφέρεια για την “Πελοπόννησος ΑΕ”.

Κλείνοντας δήλωσε: “Κάποιες φορές χρειάζεται να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: