Δ. Βόσνος στη ΔΡΤ: “Η Δημοτική Αρχή δικαιούται την ψήφο και την ανοχή μας” (ήχος)

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 10:02

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο δημοτικός σύμβουλος κ.Δημήτρης Βόσνος, ο οποίος και σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Xτες ψηφίστηκε ένας συγκρατημένος προϋπολογισμός, όπως προβλέπουν οι εγκύκλιοι”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Βόσνος, ενώ συμπλήρωσε: “Στόχος πρέπει να είναι η αύξηση των εσόδων – χωρίς αυτό να σημαίνει αύξηση των δημοτικών τελών – και η μείωση των δαπανών”.“Θεωρώ, πως ο προϋπολογισμός δεν είναι ούτε εργαλείο για την ανάπτυξη, ούτε εμπόδιο για τον Δήμο”, ανέφερε στην συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε: “Η Δημοτική Αρχή δικαιούται την ψήφο και την ανοχή και έχει χρέος απέναντι στους πολίτες να κάνει τα απαραίτητα βήματα, γιατί η πόλη μας έχει μείνει πίσω”.

Ο κ.Βόσνος αναφέρθηκε και στο θέμα της ολυμπιακής φλόγας και την δημιουργία ενός μόνιμου σταθμού στην Τεγέα.

Τέλος μίλησε για την ΚΕΔΗΤ επαναλαμβάνοντας, πως υπάρχει μια σκιά που πλανάται πάνω από την προηγούμενη θητεία. “Είμαστε όλοι υπόλογοι για αυτήν την εξέλιξη. Δεν γίνεται να μην μπορεί ένα Δημοτικό Συμβούλιο, να βρει τι έχει γίνει στην ΚΕΔΗΤ. Έχουμε ένα εργαλείο του Δήμου σε αχρηστία και τους υπαλλήλους ομήρους”.

Ακούστε την συνέντευξη: