Δ.Βόσνος στη ΔΡΤ: “Ο Δήμος σωστά εξαντλεί όλα τα νόμιμα μέσα για την μονάδα στο Αθήναιο”(ήχος)

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 10:12

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Αργύρη Καρδαρά μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Για την Τρίπολη” κ. Δημήτρης Βόσνος.

Αρχικά μιλώντας για την μονάδα ζωοτροφών στο Αθήναιο ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έχουμε πάρει για το θέμα αυτό και παλιότερα ομόφωνα αρνητική απόφαση. Ένα ερώτημα είναι το πως και το γιατί καθυστέρησε η Περιφέρεια, να πάρει απόφαση για το θέμα”, ενώ πρόσθεσε: “Ο Δήμος πολύ σωστά εξαντλεί όλα τα νόμιμα μέσα για να ακυρώσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης. Δεν έχω στοιχεία, πως ο Δήμος είχε από πιο νωρίς κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα και δεν μπορώ να της χρεώσω κάτι. Σημασία έχει ο Δήμος να τεκμηριώσει στην ένσταση του τους λόγους για τους οποίους ζητά την ακύρωση της απόφασης. Πρέπει περαν του δικηγόρου, να έχουμε και οποιαδήποτε τεχνική γνωμάτευση, για να φανούν οι όποιες αδυναμίες έχει η τεχνική μελέτη”.Για το θέμα των ανεμογεννητριών δήλωσε: “Στηρίζουμε την δημιουργία αιολικών πάρκων, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως θα λέμε παντού ναι. Όλα έχουν κάποια κριτήρια και κάποια μέτρα”, ενώ πρόσθεσε, πως η περιοχή μας έχει αρχίσει, να φορτώνεται πολύ με ανεμογεννήτριες και πως θα πρέπει, να ακούγεται πάντα η γνώμη των τοπικών κοινωνιών.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα που συζητήθηκε για τον σιδηρόδρομο της Πελοποννήσου, αλλά και στο νομοσχέδιο που προβλέπει την υποχρεωτική στείρωση όλων των ζώων.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: