Δ.Βόσνος στη ΔΡΤ: “Πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και να ληφθούν οι αποφάσεις για την ΚΕΔΗΤ” (ήχος)

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 18:27

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (26/11) ο επικεφαλής της παράταξης “Για την Τρίπολη” κ.Δημήτρης Βόσνος.

Αρχικά ο κ.Βόσνος αναφέρθηκε στην ΚΕΔΗΤ, λέγοντας πως δεν θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσουν οι δικαστικές εκκρεμότητες, για να συζητηθεί το θέμα. “Θέλουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να ξέρουμε τι δεδομένα έχουμε”, τόνισε μεταξύ άλλων.“Με το νέο χρόνο, τον πρώτο ή δευτερο μήνα θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και να ληφθούν οι αποφάσεις για την ΚΕΔΗΤ”, τόνισε στην συνέχεια.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε ζητήματα που άπτονται της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, καθώς ο ίδιος έκανε και πρόταση στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να δίνεται μια βοήθεια (κολατσιό) σε παιδιά – μαθητές που οι οικογένειες τους έχουν ανάγκη.

Τέλος σχολίασε και το θέμα που συζητήθηκε και αφορούσε ιδιοκτησία πολίτη στην Τρίπολη που είναι δεσμευμένη εδώ και πολλά χρόνια από τον Δήμο Τρίπολης. “Έπρεπε να το έχουμε δει εδω και πολλά χρόνια. Ξέραμε την εκκρεμότητα και εκκρεμούν και άλλες τέτοιες υποθέσεις”, τόνισε μεταξύ άλλων

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: