Δ. Βόσνος στη ΔΡΤ: “Στηρίζουμε την πρόταση για τα αδέσποτα και ευχόμαστε να πετύχει” (ήχος)

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 10:17

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/10) ο επικεφαλής της παράταξης «Για την Τρίπολη» κ.Δημήτρης Βόσνος, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Αρχικά ο κ.Βόσνος αναφέρθηκε στο θέμα που απασχόλησε για αρκετή ώρα το συμβούλιο, αναφορικά με την ανάκληση απόφασης της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής για την παραχώρηση του σχολείου της Σιλίμνας σε πολιτιστικό σύλλογο. «Καταλήξαμε σε μια σωστή απόφαση. Ο σύλλογος διατηρεί την έδρα του στο σχολείο αλλά την συνολική διαχείριση του χώρου την έχει ο τοπικός πρόεδρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.Για το θέμα των αδέσποτων ζώων τόνισε: «Στηρίξαμε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής και ευχόμαστε να πετύχει», ενώ συμπλήρωσε: «Θα έπρεπε να έχει γίνει συνεργασία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής με τον φιλοζωικό σύλλογο».

«Κάθε τι που γίνεται στην κατεύθυνση του καλύτερου αποτελέσματος με το μικρότερο δυνατό κόστος θα μας βρει υποστηρικτές», ανέφερε σχολιάζοντας την εθελοντική δράση που θα γίνει στην πόλη μας από φιλοζωικό σύλλογο της κα.Λάτση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παράταση του έργου που γίνεται στο Μεγαβούνι, αλλά και στο θέμα της μεταφοράς προσφύγων – μεταναστών σε στρατόπεδα. “Εμείς σηκώσαμε ένα φορτίο! Να υπάρξει ισομερής κατανομή των ανθρώπων αυτών στην Ελλάδα”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακούστε την συνέντευξη: