Δ.Βόσνος στη ΔΡΤ: “Το θέμα είναι τα έργα που γίνονται να αφήσουν κάτι για το αύριο” (ήχος)

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021 09:44

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής της παράταξης “Για την Τρίπολη” κ. Δημήτρης Βόσνος.

Αρχικά ο κ.Βόσνος μίλησε για την παρέμβαση για ένα γενικότερο θέμα που αφορούσε στα έργα και την υλοποίηση τους. “Θεωρώ, πως μας αφορά όλους η παρέμβαση στο κεντρικότερο σημείο της πόλης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Εγώ δυστυχώς σαν Δημοτικός σύμβουλος δεν ενημερώθηκα για το τι περιλαμβάνει αυτό το έργο. Εγώ προσωπικά μόνος  μου φρόντισα να ενημερωθώ”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: “Δεν είναι τυπικά υποχρέωση του Δημάρχου να μας ενημερώνει, αλλά στην ουσία είναι. Άκουσα σοβαρούς μελετητές σε μια πρόχειρη εκτίμηση να λένε, πως πιθανά να μην λύνει κυκλοφοριακά ζητήματα το σχέδιο της πλατείας Αγίου Βασιλείου. Ελπίζω να κάνουν λάθος”.Παράλληλα δήλωσε: “Εγώ έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην δημοκρατία και την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Είπα λοιπόν, πως το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης δεν μπορεί να μην συζητά τα μεγάλα έργα και να ακούγονται όλες οι απόψεις. Πρότεινα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο να συζητιούνται τα μεγάλα έργα, όπως και το Open Mall και να ακουστούν όλες οι απόψεις”, ενώ συμπλήρωσε: “Το θέμα δεν είναι μόνο να τρέξουμε έργα και να σπαταλήσουμε εκατομμύρια. Το θέμα είναι αυτά τα έργα να αφήσουν κάτι για το αύριο και να μην χαθεί η ουσία των χρημάτων που δίνονται”.

Ακόμα ο κ.Βόσνος αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ τόνισε, πως ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος, γιατί δεν ξέρει, αν θα αποδώσουν τα έργα που γίνονται και γιατί δεν υπάρχει συζήτηση επι των έργων στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, πριν αυτά προχωρήσουν.

Τέλος υπογράμμισε, πως θα στηρίξει οποιεσδήποτε προσπάθειες βελτίωσης των υπαρχουσών έργων.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: