Δεύτερη στο Ενωσιακό Τρίπολης τένις η Μπουρτσουκλή της ΑΕΚ!

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 15:08

Στη 2η θέση του 2ου Ενωσιακού – Βαθμολογούμενου Ε3 που έγινε στην Τρίπολη στην κατηγορία κορίτσια 14άρων ετών, βρέθηκε η Ραφαηλία Μπουρτσουκλή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.Οι αγώνες έγιναν στο ΔΑΚ Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 14-15/9/2013. Η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζοντας από την 3η θέση του 1ου Ε3 στην Καλαμάτα βρέθηκε στο 2ο Ε3 στη 2η θέση του τουρνουά, κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια και δείχνει έτοιμη και δυνατή για την συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Η Μπουρτσουκλή, ξεκινώντας από το Νο 3 του ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο bye  και στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε την Τζούμη Γεωργία της οποίας και επικράτησε με 2-0 σετ (4-0, 4-0). Στα ημιτελικά αντιμετώπισε την Βλαχούτση που μετά από ένα δυνατό παιχνίδι επικράτησε με 2-0σετ (6-2, 6-2) περνώντας στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον τελικό της Κυριακής, η αθλήτρια του ομίλου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Καμπιώτη με 2-0 σετ (6-2, 6-3) κερδίζοντας την 2η θέση του τουρνουά. Τις απονομές στις νικήτριες έκανε ο αντιδήμαρχος κ. Κουκάκης.

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ θα ήθελε να συγχαρεί την αθλήτρια του και της εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.