Διάκριση για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ στο open του OA Μελισσίων

Σάββατο, 17 Αύγουστος 2019 10:22

Νέα επιτυχία για το αγωνιστικό τμήμα του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Στο πρόσφατο τουρνουά των Μελισσίων στην Αττική, το οποίο οργάνωσε με αρκετά μεγάλη επιτυχία ο ΟΑ Μελισσίων sponsored by Asics, ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκης κατέκτησε άλλο ένα τρόπαιο την φετινή χρονιά τερματίζοντας στην 2η θέση του τουρνουά.

Στην κατηγορία 14-39 των ανδρών, όπου το ταμπλό ήταν 32άρι ο Ζωγραφάκης σαν no1 στην βαθμολογία του ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο επικράτησε του Αυγουστίδη με 2-0 σετ. Στην προημιτελική σειρά αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Βλάσση με το ίδιο σκορ 2-0 σετ μπαίνοντας στα ημιτελικά όπου ξεπέρασε και το εμπόδιο του Χριστολούκα με το ίδιο σκορ 2-0 σετ. Στον τελικό της διοργάνωσης αντίπαλος του αθλητή της ΑΕΚ ήταν ο Χολέβας, με τον οποίο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-0 σετ, κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.

Η διοίκηση της ομάδας και οι προπονητές συγχαίρουν τον Δαβίδ, που συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά να βρίσκεται ψηλά σε όποιο τουρνουά και αν συμμετέχει. Το καλοκαίρι είναι μακρύ ακόμα και τα τουρνουά συνεχίζονται για πολλούς από τους αθλητές της ομάδας τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.