Διαμαρτυρία N. Σκαντζού Χρυσής Αυγής κατά Δημοτικού Ραδιοφώνου

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 08:02

Ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην Αρκαδία Νικόλαος Σκαντζός σε ανακοίνωσή του, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και την αγανάκτησή του, για την μετάδοση των δίλεπτων δελτίων ειδήσεων στην αραβική γλώσσα από το Δημοτικό μας Ραδιόφωνο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Σκαντζού αναφέρει:ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !

Κύριοι !

Ασχολούμενος με τα κοινά της Αρκαδίας, έχω χρέος να σας μεταβιβάσω το μέγεθος της οργής της οποίας γίνομαι καθημερινά δέκτης, εκ μέρους των συμπατριωτών μας Αρκάδων, με την οποία διαμαρτύρονται, για την εκπομπή ειδήσεων στην Αραβική γλώσσα, την οποία υιοθέτησε πρόσφατα ο σταθμός σας.

Η ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες και ο ραδιοτηλεοπτικός χρόνος αποτελούν περιουσία του Ελληνικού λαού και πρέπει να χρησιμοποιούνται προς το συμφέρον του αλλά και πρός το Εθνικό συμφέρον έτσι όπως το χάραξαν και το υπηρέτησαν οι προγονοί του, πολεμόντας: «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», θυσιάζοντας την ζωή τους.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό να μην προκαλείται το δημόσιο αίσθημα, αλλά και για να μην γίνουμε μάρτυρες ιερής αγανάκτησης πολιτών, προτείνω την άμεση διακοπή τού συγκεκριμένου προγράμματος.

Παρακαλώ, το παρόν κείμενο (διαμαρτυρία), να αναγνωστεί από τον σταθμό σας, σαν ελάχιστο δείγμα σεβασμού, πρός τους Έλληνες πολίτες της Αρκαδίας και Χριστιανούς στο θρήσκευμα.

Μετά τιμής,

Νικόλαος Σκαντζός