Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από το Δήμο Τρίπολης (video – pics)

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021 13:55

Το Κέντρο Διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης των δικαιούχων ΤΕΒΑ επισκέφθηκε, το πρωί της Τετάρτη (03/02/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) τον Δήμο Τρίπολης ο οποίος υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Αυτή είναι η 3η διανομή προιόντων απ’ το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στην Τρίπολη.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, σημείωσε: «Είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης για όλους τους Δήμους της Αρκαδίας. Οι ωφελούμενες οικογένειες είναι περίπου 1900 σε όλη την Αρκαδία, εκ των οποίων οι 1150 κατοικούν στον Δήμο Τρίπολης.
Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου στηρίζουν έμπρακτα και ουσιαστικά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Εκτός από το πρόγραμμα που ήδη τρέχει, υπάρχουν 500.000 ευρώ για έργο που θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα και θα συνεχιστεί όλο το 2021. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει επιπλέον οικογένειες του Δήμου Τρίπολης.»

Στο χώρο της διανομής παραβρέθηκε και κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που πραγματοποιούσε τεστ κορονοιού.