Διαπολιτισμική βραδιά στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 10:15

Την Τετάρτη 31/01 στις 21.00 στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας…

Η βραδιά διοργανώνεται από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και τον οργανισμό νεολαίας και εκπαίδευσης Κ.Α.ΝΕ.Δείτε την πρόσκληση:

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλούμε σε μία ακόμη Διαπολιτισμική βραδιά…

Τι σημαίνει αυτό; Μία ακόμη βραδιά αφιερωμένη στη γνωριμία με τα φαγητά, τις κουλτούρες, τις μουσικές και τους χορούς από διάφορα μήκη και πλάτη της γης!

Οι εθελοντές της Κοινωνικής Ανάπτυξης Νέων #longterm και #shortterm #EVS του προγράμματος #Erasmus+ και του #ESC από Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Αρμενία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιταλία και Μάλτα, είναι έτοιμοι να μας ταξιδέψουν στις χώρες τους μέσω της μαγειρικής τους και των χορών τους. Μαζί τους θα είναι και οι συμμετέχοντες από το διεθνές σεμινάριο MAPP, που ταξίδεψαν στην Καλαμάτα για να εκπαιδευτούν με μεθόδους Μη Τυπικής Μάθησης σχετικά με την Πολιτιστική Κληρονομιά. Οι οργανισμοί που συμμετέχουν είναι από την Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ισπανία.

Φυσικά, όπως πάντα θα υπάρχει και το δικό μας τραπέζι όπου κάθε ένας από εμάς και εσάς μπορεί να ετοιμάσει κάποιο παραδοσιακό φαγητό ή γλυκό, Ελληνικό ή της χώρας καταγωγής του, και να το μοιραστεί με την πολυπολιτισμική παρέα μας δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενούς μας να γνωρίσουν και τις δικές μας νοστιμιές!

Σας περιμένουμε!