Οικονομική Επιτροπή: Διαπραγμάτευση για την μεταφορά μαθητών στην Αρκαδία (vid)

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 17:34
Φωτο drt915 images φωτογραφία αρχείου από συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα την μεταφορά μαθητών

Στο τελικό στάδιο ο διαγωνισμός-Καμία προσφορά για Βλαχοκερασιά-Κολλίνες

Διαπραγμάτευση, μετ’ εντάσεως, έγινε για τα άγονα δρομολόγια  στην διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Θέμα που άπτεται της μεταφοράς των μαθητών, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η διεξαγωγή του διαγωνισμού.Στην Αρκαδία, όπως ειπώθηκε, από την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Ντίνα Νικολάκου, ο διαγωνισμός βρίσκεται στο τελικό του στάδιο. Στην συνεδρίαση της οικονομικής Επιτροπής έγινε διαπραγμάτευση για δρομολόγια που δεν έχουν κατατεθεί προσφορές, τα λεγόμενα άγονα, ενώ σημείωσε πως για δύο περιοχές, τη Βλαχοκερασιά και τις Κολλίνες, δεν υπήρξε ενδιαφέρον και σε συνεννόηση με τους οδηγούς των ταξί και το τουριστικό γραφείο του ΚΤΕΛ κατάφεραν να καλυφθούν και εκεί οι ανάγκες των παιδιών.

Η κα. Νικολάκου εξήγησε τόσο στη συνεδρίαση, όπου υπήρχε μία σχετική ένταση από κάποιους οδηγούς ταξί, πως υπάρχει ένα δαιδαλώδες γραφειοκρατικό σύστημα και ευτυχώς που ψηφίστηκε παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς για τις υπάρχουσες συμβάσεις και έτσι θα γίνουν οι διαγωνισμοί, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα για τους μαθητές.

Στην Αρκαδία η μεταφορά των μαθητών γίνεται ικανοποιητικά, όπως τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής και δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο σοβαρό θέμα.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις δηλώσεις της κας Νικολάκου καθώς και ένα μικρό απόσπασμα από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής:

Ε.Τ.