Διεξαγωγή του Πανελληνίου Κολύμβησης με τήρηση Υγειονομικών πρωτοκόλλων στο Π. Άστρος

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 16:16
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με την οποία ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η προετοιμασία της διοργάνωσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων. Μια διοργάνωση στην οποία θα εφαρμοστεί πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Β. Κυνουρίας έχει ως εξής:

«Επιφυλασσόμενοι από την έξαρση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού COVID – 19, συνεχίζουμε τις προετοιμασίες για την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων στην θαλάσσια περιοχή του Παραλίου Άστρους.Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12 – 13 Σεπτεμβρίου 2020 σε συνδιοργάνωση με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Στους εν λόγω αγώνες θα εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο Διοργάνωσης Αγώνων Πρωταθλημάτων Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, το οποίο έχει εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός όπου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και ανάδειξη του Δήμου μας και ευελπιστούμε να αποτελέσει το έναυσμα για την διεξαγωγή και άλλων μεγάλων αθλητικών γεγονότων.».