Διήμερη περιοδεία του Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη στην Αρκαδία (vid)

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 18:02

Σκοπός η ενημέρωση της κοινωνίας για τα μέτρα που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει να πάρει η Κυβέρνηση για τα προβλήματα της οικονομίας λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για ανάγκη ενημέρωσης της κοινωνίας για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία δεν έχει χρόνο στα ΜΜΕ, όσο θα έπρεπε, έκανε λόγο ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας σε δηλώσεις του, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε την Τετάρτη 1η Ιουλίου.Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή την διήμερη επίσκεψη-περιοδεία του Ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Αρβανίτη και του πρώην Υπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου, στις 2 και 3 Ιουλίου στην Αρκαδία.

Ο κ.Αρβανίτης και ο κ. Πετρόπουλος θα επισκεφθούν αρχικά την Μεγαλόπολη για να συζητηθούν τα θέμα της μεταλιγνιτικής περιόδου, αλλά και τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, στη συνέχεια θα υπάρξει συνάντηση στην Τρίπολη, στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο με τα αθλητικά σωματεία και την Παρασκευή θα έχουν τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη και θα δοθεί συνέντευξη τύπου. Ενώ κατόπιν θα επισκεφτούν το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Παπαζαχαρία στο βίντεο που ακολουθεί.