Δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου δημιουργεί ο Αστέρας (vid, ph)

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 14:26

Με στόχο την αξιολόγηση και την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής του, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δημιουργεί δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεργασία επικυρώθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Μποροβήλου, του Αντιπροέδρου, Δημήτρη Κενέ, καθώς μεταξύ άλλων και του Υπεύθυνου Ακαδημιών του συλλόγου, Χρήστου Νικολάου και του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ και προπονητή της ομάδας Κ19, Γιάννη Δουβίκα.Σε πρώτη φάση στο δίκτυο Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ συμμετέχουν εννέα Ακαδημίες ποδοσφαίρου ανά την επικράτεια.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Πανιώνιος Μεγαλόπολης (Αρκαδία)

Α.Σ.Τ.Π.Σ. “Ο Απόλλων” Τυρός (Αρκαδία)

Αθλητικός Όμιλος Άστρους “Ο Πανθυρεατικός” (Αρκαδία)

ΑΕ Καρλόβασι (Σάμος)

“ARENA FC” Ζευγολατιό Κορινθίας (Κορινθία)

“Αργοναύτης Νέας Κίου” (Αργολίδα)

Πρίγκιπες Λεχαινών (Ηλεία)

Α.Μ.Σ ΑΘΛΟΣ Αλμυρός Βόλου (Βόλος)

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Πτολεμαΐδα)

Η συνεργασία αφορά επίσης τη διεξαγωγή φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων στην Τρίπολη ή στην έδρα της ακαδημίας, τη φιλοξενία αθλητών και εκπροσώπων της εκάστοτε ακαδημίας στην Τρίπολη για την παρακολούθηση αγώνων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τη μεταφορά τεχνογνωσίας στην εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, τη συνδρομή στην εξέλιξη των προπονητών της συνεργαζόμενης ποδοσφαιρικής ακαδημίας. Καθώς και τη μετάδοση στους αθλητές των αρχών του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” και του “FAIR PLAY”.

Δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου δημιουργεί ο Αστέρας