Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη για τις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 17:56

Σε δήλωση προχώρησε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τη σύλληψη τριών δραστών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά το περιεχόμενο της δήλωσης αναφέρει:

«Η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας με την αυτόφωρη σύλληψη τριών δραστών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Αστυνομία λειτουργεί με σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα. Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με άψογο τρόπο, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο διακινδύνευσης ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας, αφού πραγματοποιήθηκε σε χώρο νοσοκομείου όπου υπήρχε μεγάλος αριθμός πολιτών.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της επιχείρησης αποτελεί αποστομωτική απάντηση σε όσους διαδίδουν τους γνωστούς μύθους περί ανοχής.

Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Ας μην ακούν όσους  εργαλειοποιούν  το φόβο και την ανασφάλεια.  Η Ελληνική Αστυνομία κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη δουλειά της.».