Δηλώσεις Γ. Παπανδρέου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019 13:17

Σε δηλώσεις προέβη την Κυριακή 7 Ιουλίου ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στο εκλογικό κέντρο του ΚΙΝ.ΑΛ στην Πάτρα, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα. Ανέφερε τα εξής:

Δώσαμε έναν τίμιο και αληθινό αγώνα, για τους Αχαιούς και την Αχαΐα, για τους Έλληνες και την Ελλάδα.Όλοι μαζί, οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα, δώσαμε έναν αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες και παραλογισμούς.

Τα καταφέραμε. Κρατήσαμε όρθια την Προοδευτική Παράταξη.

Από αύριο, έχουμε μόνο μια επιλογή. Να αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες και τη χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς μου, γιατί έδωσαν με αξιοπρέπεια έναν διαφορετικό αγώνα από όλους τους άλλους.

Χέρι – χέρι, όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε για να ξαναδώσουμε στους Έλληνες ελπίδα και προοπτική.

Προσωπικά, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ταγμένος στην υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, της προόδου απέναντι στη συντήρηση.

Αυτόν το δρόμο θα συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε όλους τους Αχαιούς.

Και ιδιαίτερα εκείνους που στάθηκαν όρθιοι που δεν ξεγελάστηκαν από τις σειρήνες του συντηρητισμού, του λαϊκισμού ή της εξουσίας.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Από αύριο, αγώνα.

Να ξανακάνουμε μεγάλη την Παράταξή μας. Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα.

Για την πραγματική αλλαγή.»

Δημοσιογράφος: «Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ, το οποίο έρχεται και επανέρχεται τι έχετε να πείτε;»

«Γνωρίζετε τη θέση μου. Θα είμαστε χρήσιμη, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση. Δεν τίθεται έτσι κι αλλιώς θέμα πολιτικής σταθερότητας. Θα προασπιστούμε την αυτονομία της παράταξης και τη δυνατότητά της να υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα».