Δήμαρχος Τρίπολης: Κανείς δεν θα σταματήσει το έργο για τα σκουπίδια στο Μεγαβούνι (vid)

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 17:16

Θα το μετανιώσουν όσοι κάνουν σόου όταν πάει ο εργολάβος

Η έκταση είναι παραχωρημένη από το Δασαρχείο, να απευθυνθούν εκεί όσοι αντιδρούν κατόπιν εντολώνΣαφές μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, το μεσημέρι της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου, πως το έργο για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι θα προχωρήσει και όποιος στέλνει εξώδικα να απευθυνθεί στο Δασαρχείο, αφού η έκταση είναι δασική και όταν χαρακτηρίστηκε κανείς δεν αντέδρασε και δεν δήλωσε πως έχει ιδιοκτησία στην περιοχή.

Δήλωσε μάλιστα πως θα το μετανιώσουν όσοι αποφασίσουν να κάνουν σόου και αντίσταση, όταν θα πάει ο εργολάβος να κάνει εργασίες και έκανε λόγο για εκτέλεση εντολών από κάποιους.

Τόνισε πως υπάρχουν όλες οι άδειες στο Δήμο για να γίνει η διαχείριση και δεν μπορούν κάποιοι με Ε9 και τίτλους χρησικτησίας να δηλώνουν πως έχουν ιδιοκτησίες στην περιοχή. Ας το αποδείξουν και ας απευθυνθούν εκεί που πρέπει, δηλαδή στο Δασαρχείο.

Αναρωτήθηκε  μάλιστα γιατί κρύβονται αυτοί που λένε πως έχουν συμβόλαια πίσω από τους Προέδρους των χωριών.

Επιπλέον ανέφερε πως το θέμα της διαχείρισης θα τεθεί και στο αναπτυξιακό συνέδριο που θα γίνει στην Τρίπολη,26-27 Φεβρουαρίου (όπως πρώτοι σας έχουμε ενημερώσει) και περιμένουν απαντήσεις από τους Υπουργούς γιατί θέλουν μία διαχείριση κοστοβόρα και όχι μία διαχείριση με μηδενικό κόστος και μηδενικό υπόλειμμα.

Τέλος σημείωσε πως δεν γίνεται ανάπτυξη χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Παυλή στο βίντεο.