Δημιουργία και αποτελεσματικότητα επέτρεψαν στην ΑΕΚ Τρίπολης να «κυριαρχήσει» του ΑΟ Τεγέας

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 22:49
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Η εξαιρετική απόδοση της ΑΕΚ Τρίπολης και η τρομερή αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα με ωραίες συνεργασίες και συνδυασμούς, σε συνδυασμό με την έλλειψη ηρεμίας του ΑΟ Τεγέας στο παιχνίδι το καθώς και κάποια αμυντικά λάθη μετέτρεψαν το φαινομενικά μεγάλο ντέρμπι σε «παράσταση για ένα ρόλο».

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσετσώνη κατάφεραν από το ξεκίνημα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γκολ με αποτέλεσμα να προηγηθούν μόλις στο 14’ με δύο γκολ (με τους Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο και Σαλαπάτα). Αν και ισορρόπησε η Τεγέα το ματς στη συνέχεια με το ξεκίνημα της επανάληψη με ανάλογο τρόπο η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει ακόμη δύο φορές με τους Αρδάμη και Γρηγόρη Τσλγιτζόπουλο για το τελικό 0-4.Η Τεγέα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων ενώ η ΑΕΚ Τρίπολης είχε εξαιρετική απόδοση στον δημιουργικό τομέα και αποτελεσματικότητα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από μια εξαιρετική εμφάνιση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας), Γεώργιος Τουρνικιώτης (Αρκαδίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γιώργος Μπιρμπίλης (Αρκαδίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 4’ Τσαλγιτζόπουλος Γρ., 14’ Σαλαπάτας, 51’ Αρδάμης, 58’ Τσαλγιτζόπουλος Γρ.
ΑΣΙΣΤ: 4’ Αρδάμης, 14’ Αρδάμης, 51’ Πετρόπουλος Ειρ., 58’ Τσαλγιτζόπουλος Αθ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 29’ Σινάνης | 27’ Σελεμίδης, 83’ Πετρόπουλος Ειρ.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
Α.Ο. ΤΕΓΕΑΣ (Κώστας Ηλιόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Πλαντζάς Πετρ., Ρουμελιώτης (46’ Δημητρέλης), Τσιώρος, Λάγκας, Βρούβας (61’ Σπηλιωτόπουλος), Νέζος (78’ Κόρα), Στασινός (67’ Χαραλαμπόπουλος), Σινάνης, Καραμπέτσος, Τζήλος (67’ Δούκας).
Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τσετσώνης): Μίτο, Τσαλγιτζόπουλος Αθ., Παρασκευόπουλος, Λιακόπουλος, Καψής, Σελεμίδης, Πετρόπουλος Ειρ. (85’ Μαχαιρίδης), Πετρόπουλος Ευγ., Σαλαπάτας (78’ Ζιούλης), Αρδάμης (85’ Ζορμπαλάς), Τσαλγιτζόπουλος (69’ Κατής).