Δημήτρης Κατσής: Ο τρόπος που καθαρίζει η Βόρεια Κυνουρία έχει αλλάξει (pics)

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 23:43

Ο Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Δημήτρης Κατσής με ανάρτηση του στο facebook ενημερώνει για τον νέο τρόπο που πραγματοποιούνε οι καθημερινές επιχειρήσεις καθαριότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ” Ο τρόπος που καθαρίζει η Βόρεια Κυνουρία έχει αλλάξει.”

Δημήτρης Κατσής:Ο τρόπος που καθαρίζει η Βόρεια Κυνουρία έχει αλλάξει

Με μεγάλες, καθημερινές επιχειρήσεις καθαριότητας, με πλύσιμο, συντήρηση και επισκευή του αστικού εξοπλισμού, με φροντίδα του πρασίνου σε όλες τις κοινότητες . Αυτή είναι η στρατηγική μας που έχει δώσει αποτελέσματα σε κάθε χωριό , σε κάθε γειτονιά.
Η μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της καθαριότητας με την συνδρομή των τεχνικών μέσων που διαθέτει το «οπλοστάσιο» του Δήμου μας , συνεχίζεται καθημερινά και εντατικοποιείται συνεχώς για τον πολιτισμό της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας.
Σήμερα ,λοιπόν ,μετά το Δασύλλιο Πηνιώτη σειρά είχε το Πάρκο του Προφήτη Ηλία στο Παράλιο Άστρος .
Ένας πράσινος πυρήνας , ένα παράδειγμα αναβάθμισης δημοσίου χώρου με ιδιαίτερο σχεδιασμό, ένας πραγματικά ελεύθερος χώρος για τους κατοίκους , τις οικογένειες για τα παιδιά μας ,
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος επίσης από την συμμετοχή των ευαισθητοποιημένων πολιτών και των εθελοντών (Βαγγελιώ ,Ανδρέα , παπά Σταύρο κλπ) που παρευρέθησαν όλες αυτές τις μέρες εδώ , όπως και κάθε μέρα, και βοήθησαν το έργο μας.. Χωρίς την προσπάθειά τους όλα αυτά τα χρόνια το πάρκο Του Προφήτη Ηλία δεν θα είχε τη μορφή που έχει σήμερα. Σας ευχαριστώ.
Η Βόρεια Κυνουρία μας θέλει όλους μαζί.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ