Δημητσάνα | Φωτίστηκαν το τρικάμαρο γεφύρι, η παλιά βρύση και το ιστορικό ρολόι (vid,ph)

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 12:16

Τον διακόπτη άναψε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Ρουμελιώτη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Αρκαδία

Ευχαριστίες από τον Πρόεδρο της Δημητσάνας Χρήστο Ραδαίο και την Αντιδήμαρχο Ιωάννα ΤσαφαράΈνα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Δημητσάνας για την ανάδειξη ιστορικών μνημείων της πόλης, υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

Φωτίστηκαν το τρικάμαρο γεφύρι, η παλιά βρύση στην είσοδο της Δημητσάνας και το ιστορικό ρολόι στην Αγία Κυριακή. Το έργο ολοκληρώθηκε και το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, μετά την Ολονυχτία στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Ρουμελιώτη και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αρκαδίας (Τσουμπλέκα, Μπαξεβάνο, Κατσιαδράμη και την εκ νέου υποψήφια Κλειώ Παπαντωνίου) άναψαν το διακόπτη και φωτίστηκαν τα τρία ανωτέρω σημεία.

Το έργο υλοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα βοηθήσει, όπως ανέφεραν ο Πρόεδρος της Δημητσάνας Χρήστος Ραδαίος και η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Τσαφαρά στην ανάδειξη των συγκεκριμένων μνημείων και γενικότερα θα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη της Δημητσάνας, που αποτελεί προορισμό τόσο για τους Έλληνες όσο και για κατοίκους του εξωτερικού (είναι χαρακτηριστικό πως αυτές τις μέρες στην περιοχή βρίσκονται πολλοί Ισραηλινοί τουρίστες).

Οι ευχαριστίες προς την περιφερειακή αρχή μεγάλες από την τοπική κοινωνία που περίμενε αρκετά χρόνια για το συγκεκριμένο έργο.

Δείτε φωτογραφίες (κάποιες είναι και από drone) καθώς και βίντεο.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Dienstag, 23. April 2019