Δήμος Τρίπολης | Μεγάλη εβδομάδα με κατάνυξη και Κυριακή του Πάσχα με μαγνητοσκοπημένο γλέντι

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 12:11

Η Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη Μεγάλη Εβδομάδα. Σε αυτό κεντρικό ρόλο θα έχουν η Χορωδία Τρίπολης, ο Ορφέας, η Φιλαρμονική και οι Πρόσκοποι.

Επίσης, θα γίνει μαγνητοσκόπηση Πασχαλινού γλεντιού που θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα το μεσημέρι.Οι δηλώσεις της:

«Καλό Πάσχα, Χρόνια Πολλά σε όλους. Φέτος δεν θα υπάρξουν εκδηλώσεις λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων και της πανδημίας, όμως την Μεγάλη Εβδομάδα θα έχουμε κάποιες.

Την Μ. Δευτέρα, από τα θρησκευτικά φεστιβάλ της Χορωδίας Τρίπολης υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου θα ακουστούν μελωδίες από τον Μητροπολιτικό Ναό,  τη Μ. Τρίτη θα ακουστεί το τροπάριο της Κασσιανής από τη Χορωδία “Ορφέας” της Τρίπολης στον Άγιο Βασίλειο, την Μ. Τετάρτη ο Ορφέας Τρίπολης με τον Μαέστρο Αναστάσιο Συμεωνίδη, για την Μ. Πέμπτη, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο η Φιλαρμονική του Δήμου μας μαγνητοσκόπησε στον Άγιο Βασίλειο μελωδίες, ενώ την Μ. Πέμπτη ο Δήμος μας σε συνεργασία με τους προσκόπους θα μοιράσει κουλούρια σε δομές.

Επίσης, την Κυριακή του Πάσχα θα έχουμε ένα γλέντι με τον τραγουδιστή κ. Καραχάλιο, την κ. Μουστόγιαννη και τον κ.Βήλος. Η μαγνητοσκόπηση θα γίνει στον Άγιο Γεώργιο και η μετάδοση θα γίνει στις 14.00 από το σάιτ του Δήμου και από Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, συνεχίζεται ο στολισμός της πόλης, στις πλατείες και σε άλλα σημεία Δημοτικών Κοινοτήτων, με διάφορες εκπλήξεις».