Δήμαρχος Τρίπολης: Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις στο TaeKwonDo

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016 14:17

Για άλλη μια φορά αθλητές της Τοπικής μας κοινωνίας διακρίθηκαν στα αγωνίσματά τους. Για άλλη μια φορά, πιστοποιείται το υψηλό επίπεδο αθλητισμού που υπάρχει στο Δήμο μας.

Στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο, ο Παγκόσμιος Δευτεραθλητής στην κατηγορία του, Παναγιώτης Κοκκάλας κατέλαβε την 1η θέση του βάθρου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία TUL 3 DAN Ανδρών. Ο Αποστόλης Κωτσομητόπουλος  στην ίδια διοργάνωση, κατέλαβε την 3η θέση, για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία TUL 4-1 CUP Ανδρών. Και οι δύο είναι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης.Ακόμα, είχαμε άλλη μια σημαντική διάκριση σε Παγκόσμιο Επίπεδο. Ο Ερμής Βελής ανακηρύχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Kick Boxing, σε αγώνα όπου διεξήχθη στη Ζυρίζη της Ελβετίας, κατακτώντας την παγκόσμια ζώνη «Hero Legends».

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, συγχαίρει τους διακριθέντες αθλητές για τις επιτυχίες τους και εύχεται ολόψυχα, να έχουν και άλλες διακρίσεις και επιτυχίες. Γιατί μέσα από αυτές, τιμούν και δοξάζουν την πόλη μας, τον Δήμο μας.

Επίσης, συγχαίρει και όσους έχουν συμβάλλει σε αυτές τις επιτυχίες αλλά και στον στην συνεχόμενη προσπάθεια που γίνεται. Στο ιατρικό και προπονητικό τιμ και στις οικογένειές τους.

Διαβάστε ακόμα:

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στους Αρκάδες Αθλητές