Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε παραγωγούς, τυποποιητές και επαγγελματίες τουρισμού: Προβληθείτε δωρεάν στην Ευρώπη!

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 19:47

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας:

Συμμετοχή στις δράσεις Εβδομάδων Προβολής και Προώθησης των προϊόντων μεσογειακής διατροφήςΣας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο των δράσεων προβολής των προϊόντων μεσογειακής διατροφής που παράγονται στα εδάφη της αλλά και του πολιτιστικού της αποθέματος και των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, καινοτομεί και προτίθεται να συνεργαστεί μετά από πρόταση της Ελληνικής διεθνούς εταιρείας Coco-Mat για προώθηση αυτών στο εξωτερικό.

O επιχειρηματίας κ. Παύλος Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας Coco-Mat, διαθέτει χωρίς οικονομική επιβάρυνση τα καταστήματα της εταιρείας στην Ευρώπη σε Πελοποννήσιους παραγωγούς, τυποποιητές και επιχειρηματίες τουρισμού που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη δράση θα περιλαμβάνει τέσσερις παρουσιάσεις, «εβδομάδες προβολής», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διάρκεια ενός μήνα, αρχής γενομένης από την τελευταία του Νοεμβρίου έως και την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου στα πιο κεντρικά σημεία μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων όπως το Ντίσελντροφ, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, και η Βαρκελώνη.

Παρακαλούμε όσοι από τους παραγωγούς, τυποποιητές και επιχειρηματίες τουρισμού επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δωρεάν αυτή δράση, να δηλώσουν συμμετοχή ως 5 Νοεμβρίου 2020, είτε στο τηλέφωνο 2755360101, είτε στο e-mail του Δήμου astros01@otenet.gr.

Η υιοθέτηση νέων και εναλλακτικών μορφών προβολής προϊόντων και υπηρεσιών είναι πλέον μονόδρομος και οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε για τη βέλτιστη παρουσίαση των ελληνικών αγαθών.

Δελτίο Τύπου