Δημόσια καταγγελία κατά Γόντικα από Νικολάκου – Γιαννακούρα (video)

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 21:10

Άγρια κόντρα ξέσπασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο μετά τη δημόσια καταγγελία των Ντίνα Νικολάκου και Βαγγέλη Γιαννακούρα, κατά του Νίκου Γόντικα.

Αρχικά η κα.Νικολάκου κατηγόρησε τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, πως ψεύδεται όταν μιλά για διεκδικήσεις εργολάβων, καθώς όπως τόνισε η Περιφέρεια έχει κερδίσει δικαστικές υποθέσεις τέτοιου είδους, ενώ συνέχισε δηλώνοντας: «Ο κ.Γόντικας θέλει να του κάνουμε μήνυση, γιατί έτσι θα χαρεί. Τον καταγγέλλουμε δημόσια για μια τακτική, που προσβάλει το κόμμα του και τον ίδιο. Κανένα ευρώ δεν δόθηκε σε καμία εταιρεία παρά μόνο σε αυτές, που υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις. Δεν λέτε απλά ψέματα κ.Γόντικα, αλλά είστε ένας πραγματικά επικίνδυνος πολιτικός στην Πελοπόννησο. Σας ενδιαφέρει να χάσει η Περιφερειακή Αρχή και είστε υπέρ του παρακράτους».Αμέσως μετά η Αντιπεριφερειάρχης απαγόρευσε στον Νίκο Γόντικα, να αναφέρει ξανά το όνομα της χρησιμοποιώντας εικασίες και όχι αληθινά στοιχεία – όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Γιαννακούρας, ο οποίος χαρακτήρισε ως ψεύτη και συκοφάντη τον Νίκο Γόντικα. «Είστε ένα πενιχρό υποκατάστατο αυτού του ιστορικού κόμματος.Όσο ψεύδεσαι τόσο αναξιόπιστος γίνεσαι και κερδίζουμε εμείς» τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως κ.Γόντικας ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του, πως έχει γίνει μελέτη για βοσκοτόπια, ύψους 230 χιλιάδων ευρώ και ότι δόθηκαν χρήματα για αγορά επίπλων για τα γραφεία του λιγνιτόσημου.

Στην απάντηση του στα όσα του καταλόγισαν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δήλωσε, πως μιλάει με στοιχεία, με τον κ.Γιαννακούρα, να παρεμβαίνει και να τον καλεί να παρουσιάσει τα όποια στοιχεία υποστηρίζει, πως έχει στη διάθεση του, εμμένοντας, πως τα όσα λέει είναι ψεύδη.