Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης | Δε συνεδρίασε λόγω μη απαρτίας

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 21:29

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης λόγω μη απαρτίας.

Στη συνεδρίαση προσήλθαν ελάχιστα μέλη και έτσι δεν συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα της κανονιστικής για τη μουσική των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, θέμα που δεν είχε συζητηθεί ούτε στην προηγούμενη συνεδρίαση του οργάνου, γιατί ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης. 

Δείτε την πρόσκληση με τα θέματα που ήταν να συζητηθούν:

Σας καλούμε την 17η Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 να προσέλθετε στην
αίθουσα «Αλεξόπουλου Παναγιώτη» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα
«καφενείο – μπαρ – οβελιστήριο» με την επωνυμία «Lisitsyna Marina του Leonid» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαβιάς και Πανός στην Τρίπολη.
2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα
«καφετέρια» με την επωνυμία «Προκόπος Γεώργιος του Φωτίου» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 27 στην Τρίπολη.
3. Κατάργηση της με αριθ. 139/2014 απόφασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης περί “Έκδοσης κανονισμού λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος” και ψήφιση νέας κανονιστικής διάταξης χρήσης και λειτουργίας μουσικών οργάνων/μουσικής με παρατεταμένο ωράριο στην Κοινότητα Τρίπολης Δήμου Τρίπολης.
4. Γνωμοδότηση σχετικά με Δράσεις και εκδηλώσεις εορτασμού για τις Απόκριες και Καθαρά
Δευτέρα 2020 στο Δήμο Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ