Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης | Παρατηρήσεις για προσκλήσεις και ώρα συνεδριάσεων (vid)

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 22:59

Έγκριση διευρυμένου ωραρίου χρήσης μουσικής για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα δύο θέματα ημερήσιας διάταξης και το ένα εκτός ημερήσιας διάταξης

Διαδικαστικά ήταν τα θέματα ημερήσιας διάταξης (δύο στον αριθμό) και το ένα εκτός ημερήσιας διάταξης, τα οποία είχε για λήψη απόφασης η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης που συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στο παλιό Δημαρχείο της πόλης.Τα θέματα πέρασαν κατά πλειοψηφία, με τον σύμβουλο Νίκο Κωτσίρο να ψηφίζει “παρών” όσον αφορά το διευρυμένο ωράριο χρήσης μουσικής από τα τρία καταστήματα που είχαν υποβάλλει αντίστοιχο αίτημα.

Η συνεδρίαση είχε και μία ενημέρωση αναφορικά με τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου, για τις οποίες τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας πρέπει να κάνουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου τις προτάσεις τους στο Δήμο. Επίσης ο Πρόεδρος Τάκης Παράσχος ενημέρωσε και για τα θέματα που πέρασαν από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για θέσεις στάθμευσης σε Δικαστήριο και ΕΠΑΛ Τρίπολης.

Δεν έλειψαν όμως από τη συνεδρίαση και οι παρατηρήσεις, αφού με έγγραφό της η κα.Παναγιώτα Μανιάτη, μέλος της Δημοτικής Κοινότητας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την πρόσκληση περασμένης κατεπείγουσας συνεδρίασης που αφορούσε στο διευρυμένο ωράριο των καταστημάτων, η οποία εστάλη λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση, αλλά και για την ώρα που έγινε η συνεδρίαση, μεσημεριανή ώρα. Για αρκετή ώρα υπήρξε διάλογος με τον Πρόεδρο και ζητήθηκε ενημέρωση, ενώ και ο κ. Κωτσίρος ζήτησε να μην ενημερώνονται τελευταία στιγμή για τις συνεδριάσεις.

Δείτε αποσπάσματα από τη συνεδρίαση.