Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και «Μπράβο Ρούλα» ενισχύουν τα ΑμΕΑ!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 19:11

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και το «Μπράβο Ρούλα» συνεργάζονται για να ενισχυθεί ο σύλλογος ΑμΕΑ Αρκαδίας με αναπηρικά αμαξίδια!

Η εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» με παρουσιάστρια την κ. Ρούλα Κορομηλά θα πραγματοποιήσει απευθείας τηλεοπτική σύνδεση με την Τρίπολη στην Πλατεία Πετρινού, το Σάββατο 18/06/2016.Ως γνωστόν η εκπομπή, κάθε βδομάδα, έχει συνδέσεις με διάφορες πόλεις ή νησιά της Ελλάδος. Ο σκοπός της σύνδεσης με την Τρίπολη, θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, γεμάτο κόσμο και θέαμα, με σκοπό να προβληθεί τόσο η πόλη, όσο και μια άρτια τηλεοπτική εικόνα!

Η ενότητα αυτή χορηγείται από την Wind, όπου στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν (25-Ιουνίου-2016) θα γίνει ψηφοφορία και μια από τις πόλεις ή νησιά που έχουν συμμετάσχει, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 6.000€! Αυτό το ποσό θα δοθεί για έναν φιλανθρωπικό σκοπό!

Kαλείται ο κόσμος της Τρίπολης να συγκεντρωθεί στην Πλατεία Πετρινού, το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 21:00, με σκοπό να φέρει μαζί του όσο πιο πολλά πλαστικά καπάκια μπορεί ο καθένας! Με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί και θα καταφέρουμε όλοι μαζί να μαζευτεί ένας τεράστιος όγκος με πλαστικά καπάκια στην Πλατεία Πετρινού, για να σπάσουμε κάθε ρεκόρ!

Το καλύτερο είναι ότι αυτά τα καπάκια θα δοθούν, αμέσως μετά την εκπομπή, στον σύλλογο ΑΜΕΑ Τρίπολης για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων. Άραγε πόσα αμαξίδια μπορούμε να παραδώσουμε; Σας ζητάμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην Τρίπολη!

Μαζεύουμε καπάκια , χαρίζουμε χαμόγελα!

Σημαντικό: Έως την ημέρα της ζωντανής μετάδοσης θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να πηγαίνει τσάντες με καπάκια πλαστικά και στα γραφεία ΑΜΕΑ Τρίπολης, στο κέντρο της πόλης (παλαιό Δημαρχείο)!