Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης μεταδίδει ζωντανά τις Ακολουθίες από τον Πανάγιο Τάφο

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 18:09

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 πρώτη απόλους και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, θέλοντας να μεταφέρει το κλίμα και το «άρωμα» από τον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Ιησού, εξασφάλισε τα δικαιώματα και θα σας μεταδώσει ραδιοφωνικά τις Ιερές Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.   

Ειδικότερα, οι μεταδόσεις των ιερών ακολουθιών θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 16 Απριλίου και μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα, εκτός από τις ακολουθίες της Μεγάλης Παρασκευής και του Μεγάλου Σαββάτου, που για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούν να μεταδοθούν από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Συντονιστείτε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 FM και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα μας www.drt915.gr στο http://www.e-radio.gr/Dimotiko-Tripolis-915-Tripoli-i544/live και παρακολουθήστε τις ιερές ακολουθίες από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 8.00 το πρωί, θα σας μεταδώσουμε την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου, από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα. Η διάρκεια της Ακολουθίας είναι περίπου δύο ώρες και, για τεχνικούς λόγους, είναι η μόνη ακολουθία που θα μεταδώσουμε σε μαγνητοσκόπηση. Όλες οι άλλες μεταδόσεις θα είναι σε ζωντανή σύνδεση με τα Ιεροσόλυμα.

Εγκαίρως θα ενημερωθείτε για την ζωντανή μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας την Κυριακή των Βαΐων και για την ώρα έναρξης των ιερών Ακολουθιών που θα σας μεταδώσουμε.  

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στηρίζει την Ορθοδοξία και προβάλει το έργο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής.