Το Δημοτικό Σχολείο Λεβιδίου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!”

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 21:07

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων και δράσεων μαθητών/μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Τους μαθητές υποδέχθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μουντάκης και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος και Γιώργος Μπαντής.Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μουντάκης, τους μίλησε για την αξία της γυμναστικής και το πόσο βοηθά η άσκηση σε πνεύμα και σώμα. Επίσης, τους παρουσίασε βίντεο από το προπονητικό πρόγραμμα των τερματοφυλάκων, με τους μικρούς μαθητές να μένουν εντυπωσιασμένοι από τις δύσκολες επεμβάσεις!

Ο Γιώργος Ζησόπουλος τους ανέφερε τις επιτυχίες και την ιστορία της ομάδας και τους μοίρασε αυτόγραφα, ενώ ο Γιώργος Μπαντής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών φίλων και έδωσε έμφαση στην αθλητική παιδεία.

Τέλος, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, πήραν πρωινό και στη συνέχεια αναμνηστικά δώρα!

asterastripolis.gr