Δυναμικό και επιτυχημένο το Σαββατοκύριακο για τον ΚΟΑΤ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 19:30

Ο ΚΟΑΤ γύρισε στην ορεινή Τρίπολη, με σημαντικές νίκες και επιδόσεις από το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών…

Δυναμικό και επιτυχημένο το Σαββατοκύριακο που διεξήχθησαν οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης το τριήμερο 6-7-8 Φεβρουαρίου 2020. Οι κολυμβητές αθλητές μας, με μία διασπορά στο βορρά και στο νότο πέτυχαν ατομικά ρεκόρ και σημαντικές επιδόσεις στις διοργανώσεις τόσο στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΟ στη Θεσσαλονίκη όσο και στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.
Ξεκινώντας από την ομάδα του Βορρά, που κολύμπησαν με τα χρώματα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη, όπου η Χρυσικού Κωνσταντίνα, πέρα από την 1η θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο, πέτυχε ατομικά ρεκόρ και βρέθηκε στην 2η θέση στα μέτρα πρόσθιο και στην 3η θέση στα 200 μέτρα πρόσθιο. Ο Παναγιώτης Μητσόπουλος, πέτυχε στα 4Χ200 μέτρα ελεύθερο και στα 100 μέτρα ελεύθερο την 3η θέση και την 9η θέση στα 50 μέτρα πεταλούδα.Στο νότο στο ΟΑΚΑ οι αθλητές μας βελτίωσαν αισθητά τους χρόνους τους με τον Περικλή Κορομηλά να καταλαμβάνει την 21η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο και τον Δημήτρη Μανωλόπουλο την 35η θέση στα 50 μέτρα πρόσθιο.

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού που κολύμπησε η αθλήτριά μας Ισιδώρα Μεϊδάνη κατέκτησε την 5η θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο και την 6η θέση στα 50 μέτρα πρόσθιο.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές μας και ευχαριστεί θερμά την αρχιπροπονήτρια κα Κωστούλα Οικονόμου, το άγρυπνο μάτι της οποίας, οργανώνει τον προγραμματισμό μας και η κρίση της, ως αποτέλεσμα σημαντικής εμπειρίας, είναι σημαντική στη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με τις περαιτέρω επιδόσεις των παιδιών μας. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους γονείς των αθλητών που μας εμπιστεύονται στον ΚΟΑΤ, στο εγχείρημα αυτής της σπουδαίας αθλητικής δράσης.

Δελτίο Τύπου