Δύο ενδιαφέρουσες καμπάνιες προωθεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης (+vd)

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 18:56
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Το τελευταίο διάστημα μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης προωθεί δύο καμπάνιες που έχουν σχέση με τους τετράποδους φίλους μας. Η μία αφορά την ευαισθητοποίηση όσων διαθέτουν κατοικίδιο, με σκοπό να αφιερώνουν πιο ουσιαστικό χρόνο με τα κατοικίδια τους, ενώ η δεύτερη αφορά την παρότρυνση ανθρώπων που αγαπούν τα ζώα να αποκτήσουν έναν τετράποδο φίλο με αναπηρία.

Για τις δύο συγκεκριμένες καμπάνιες μίλησε στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, το μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης κα Ιωάννα Σπανοπούλου και αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους αυτές προωθούνται από το σύλλογο.Παράλληλα η κα Σπανοπούλου μίλησε για την υφιστάμενη εικόνα με τα αδέσποτα στην Αρκαδική πρωτεύουσα, αναφέροντας ότι το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να συνεδριάζει εκ νέου η Πενταμελής Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης όπου εκεί αναμένεται να προκύψουν κάποια νέα συμπεράσματα για την σημερινή κατάσταση.

Τέλος η κα Σπανοπούλου τόνισε ότι στο Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης ευπρόσδεκτοι είναι όλοι όσοι επιθυμούν με το δικό τους τρόπο να βοηθήσουν στη στήριξη των αδέσποτων ζώων, στηρίζοντας το έργο του συλλόγου που αποτελείται από εθελοντές.