Δύο μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αρκαδίας στο ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 23:32

Δύο μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αρκαδίας, εξελέγησαν στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, αποτελώντας την «απευθείας φωνή» των εργαζομένων ΟΤΑ της Αρκαδίας στην ΠΟΕ – ΟΤΑ. Πρόκειται για τον κ. Αγησίλαο Μαρίνη και τον κ. Στέφανο Γκουτζιούλη.

Μάλιστα ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αρκαδίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:«48ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. / Δύο μέλη του Συλλόγου μας εξελέγησαν στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αρκαδίας στο 48ο συνέδριο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., Αγησίλαος Μαρίνης και Στέφανος Γκουτζιούλης, εξελέγησαν στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 6-5-2022.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους του Νομού Αρκαδίας που μας εξέλεξαν ως εκπροσώπους καθώς και τους συναδέλφους – συνέδρους που μας εμπιστεύθηκαν και μας εξέλεξαν στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη για το Σύλλογο μας να έχει δύο μέλη του στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. και δεσμευόμαστε να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων όλων των συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος
Αγησίλαος Μαρίνης».