Διόδια Πελ/σου | Πάνω από 7000 έλεγχοι-80 παραβάσεις μέχρι τη Μ.Τετάρτη

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 16:59

Πάνω από 7000 οχήματα έχουν ελεγχθεί μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στα διόδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5.

Μάλιστα μέχρι το πρωί, σήμερα, είχαν ήδη καταγραφεί 80 παραβάσεις, στους ελέγχους που έγιναν από τους αστυνομικούς και υπήρξαν οχήματα που τους δόθηκε εντολή να επιστρέψουν στη βάση τους.Οι έλεγχοι των αστυνομικών είναι εντατικοί και αυστηροί και δεν περιορίζονται μόνο στα διόδια αλλά και σε άλλους χώρους, όπως στις πλατείες, τις Εκκλησίες και γενικότερα σκοπός, όπως αναφέρεται, να προστατευτεί η δημόσια υγεία και όχι να υπάρξει τιμωρία.

Πάντως οι συστάσεις είναι να μην επιχειρούν όσοι δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα έγγραφα, που δικαιολογούν την μετακίνηση από Νομό σε Νομό, να μετακινηθούν.

Στους ελέγχους που πραγματοποιούνται στα διόδια της Νεστάνης (από όπου και οι φωτογραφίες) παρόντες είναι τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Αρκαδίας Λάμπρος Κατσαντώνης όσο και ο Διευθυντής της Αστυνομίας Αυτοκινητοδρόμου Αντώνης Καρατασάκης.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και αναμένεται κλιμάκια να βρίσκονται σε όλους τους σταθμούς διοδίων.