Διον. Φραγκούλης στη ΔΡΤ: “Ο Παπαζαχαρίας έχει κάνει τσίρκο την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ” (ήχος)

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 10:10

Ο Φραγκούλης Διονύσης επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας μίλησε το πρωί της Tρίτης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης για τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο κ.Φραγκούλης αναφέρθηκε στην προγραμματική σύμβαση του Δήμου με την αναπτυξιακή του Πάρνωνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Υπήρξαν ενστάσεις από συναδέλφους και ξεκίνησε και μια αντιπαράθεση με τον κ.Βόσνο. Δεν ήμουν σε προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια για να έχω πλήρη γνώση του θέματος. Το ψήφισα γιατί πρέπει να γίνουν αυτά τα έργα».Στη συνέχεια ο κ.Φραγκούλης αναφέρθηκε στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης τραπεζων, οι οποίες όπως τόνισε δεν δίνουν χρήματα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, με αποτέλεσμα να ακολουθεί ο Δήμος τη δικαστική οδό.

Αμέσως μετά ο κ.Φραγκούλης μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετέχει η «Μαντινειακή Συμπολιτεία στις επερχόμενες εκλογές, υπογραμμίζοντας: «Υπάρχουν δυσκολίες. Χρειάζεται ένας μεγάλος αριθμός προσώπων για να κατέβουμε στο Δήμο. Θεωρώ πως είναι προβληματική η κάθοδος μας στις επόμενες εκλογές. Τίποτα δεν έχει κλείσει όμως ακόμα», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κάποιος να μπει επικεφαλής. Στελέχη της Μαντινειακής Συμπολιτείας έχουν πάει ως πρόσωπα στα ψηφοδέλτια του Κώστα Τζιούμη και του Δήμήτρη Βόσνου».

“Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν μετέχω στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη, μια οργάνωση που την έχει καταντήσει τσίρκο ο κ.Παπαζαχαρίας. Εμείς δεν θα είμαστε το άλλοθι κανενός”, τόνισε κλείνοντας.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: