Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Γιαννόπουλο – Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Τί απαντά ο ίδιος

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 16:17

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Γιαννόπουλο, που από πέρσι τον Απρίλιο δίνει μάχη με τον καρκίνο. Εισήχθη στο νοσοκομείο για νέο κύκλο χημειοθεραπειών και αυτό το διάστημα βιώνει όσα είχε ζήσει ο μονάκριβος γιος του Ανδρέας, που ήταν και εμπνευστής του «Χαμόγελου».

Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Παλεύω να μείνω ζωντανός για τα παιδιά μου στο “Χαμόγελο”, αυτά μου δίνουν δύναμη».Πέρα από το πρόβλημα υγείας του, αγωνιά και για τις οφειλές της οργάνωσης, στην οποία επιβλήθηκε ΕΝΦΙΑ 67.000 ευρώ, ποσό που καλύφθηκε από τρίτους και τονίζει στην εφημερίδα Freddo: «Ελπίζω να τηρήσουν την υπόσχεσή τους και να μην έχουμε άλλη περιπέτεια με τον ΕΝΦΙΑ. Δεν έχουμε χρήματα να τον πληρώσουμε. Θα μείνω λίγες μέρες στο νοσοκομείο για τη θεραπεία μου και μετά θα επιστρέψω εκεί που ανήκω, στο πλευρό των παιδιών μου».

giannopoulos xamogelo

Πηγή: filathlos.gr

Η απάντηση του Κώστα Γιαννόπουλου μέσω facebook:

Άμεση ήταν η απάντηση του Κ. Γιαννόπουλου στα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του. Μέσα από τον λογαριασμό του «Χαμόγελου του παιδιού» στο facebook, έστειλε την εξής απάντηση:

«Μετά τα σημερινά δημοσιεύματα για το πρόβλημα υγείας μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από την δύσκολη και επιτυχημένη εγχείρηση που είχα και το πείσμα να είμαι στην 1η γραμμή από την 1η στιγμή με καλή ψυχολογία από τις ευχές των παιδιών και των εκατοντάδων φίλων μας, είμαι πολύ καλά!

Απλά σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών μου ακολουθώ προληπτική χημειοθεραπεία μέχρι τον Νοέμβριο (ένα 3μερο στο νοσοκομείο ανά 15μερο). Όλες τις άλλες μέρες είμαι καλά και συνεχίζω το έργο μου, μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες μου.

Από «ενδιαφέρον» κάποιοι υπερβάλουν. Ξέρω ότι πολλοί ενδιαφέρονται και ήθελα να ενημερώσω προσωπικά.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε …

Κώστας Γιαννόπουλος»

giannopoulos facebook