Δολιοφθορές στο ΔΑΚ Τρίπολης | Ηλίας Κούρος: Ασυνείδητοι δεν σέβονται τη δημόσια περιουσία (video)

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 15:38

Σε δηλώσεις στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ προέβη την Παρασκευή, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου δήμου Τρίπολης, Ηλίας Κούρος, εκφράζοντας την πικρία του για όσα συμβαίνουν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.

O κ. Κούρος ανέφερε ότι, για άλλη μια φορά, στο ΔΑΚ Τρίπολης έγιναν βανδαλισμοί από ασυνείδητους, που δεν σέβονται τη δημόσια περιουσία. Οι δολιοφθορές έγιναν σε πόρτες τουαλετών που είχαν φτιαχτεί πρόσφατα, με προσωπικό κόστος του προέδρου του ΝΠΔΔ.Σε ερώτηση για την περίπτωση κλοπής σκαπτικού μηχανήματος, ο κ. Κούρος τόνισε ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες που προβλέπει ο νόμος. Ταυτόχρονα, ανέφερε πως θα πραγματοποιηθούν εργασίες για τη βελτίωση των υποδομών στο ΔΑΚ και κατά τη διάρκεια του Lockdown.

Το ΔΑΚ Τρίπολης θα παραμείνει κλειστό από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ενώ αναμένονται διευκρινήσεις από το υπουργείο για τη λειτουργία των γηπέδων τένις.

Τέλος, έγινε αναφορά και στα έργα αναβάθμισης του ΔΑΚ Τρίπολης, τα οποία, όπως είπε ο κ. Κούρος, θα υλοποιηθούν κανονικά και δεν πρόκειται να σταματήσουν λόγω της καραντίνας.