Δομές υγείας της Μεσσηνίας επισκέφτηκε ο Αλέξης Χαρίτσης

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 17:16

Το Κέντρο Υγείας, τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και το Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε την Παρασκευή, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης μαζί με τον Σταμάτη Βαρδαρό, πρώην αναπληρωτή γ.γ. του υπουργείου Υγείας.

Σε ανάρτησή του σημειώνει: “Συζητήσαμε αναλυτικά με τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των δομών. Αυτούς που δίνουν τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και καθημερινά εργάζονται ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν την φροντίδα και περίθαλψη που χρειάζονται και δικαιούνται.Τα προβλήματα πολλά. Υποστελέχωση, μόνιμες προσλήψεις που εκκρεμούν από το 2018 – το σύγχρονο ακτινολογικό κέντρο του Κ.Υ. παραμένει κλειστό ελλείψει ακτινολόγου – ελλείψεις σε μέσα ατομικής προστασίας και σε διαγνωστικά τεστ Covid-19.

Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα, αλλά επιλέγει να μην ενισχύσει το ΕΣΥ, ακόμη και σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε. Εμείς έχουμε καταθέσει από την πρώτη στιγμή ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΣΥ, παλεύοντας για την ουσιαστική στήριξη της δημόσιας υγείας”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr